Skip to content

Home Актуелно Играјмо се стопалима!
Играјмо се стопалима! ПДФ Штампа Eл. пошта
 
 

На тринаестим Стручним сусретима медицинских сестара предшколских установа Србије који ће се одржати од 12. до 15. маја у Врњачкој бањи наша установа ће се представити радом из области превентивно - здравствене  заштите „Играјмо се стопалима!“. Аутори и реализатори су Гроздана Пантелић и Зорица Ранковић, медицинске сестре – васпитачи и Биљана Савковић васпитач и физиотерапеут.

У циљу подстицања правилног раста и развоја, формирања свода стопала реализоване су вежбе усмерене на превенцију деформитета истих.

Сматрамо да је овај период дечијег развоја најподобнији, јер уколико се превенција занемари, последице могу бити далекосежне (равно стопало, спуштено стопало, деформитети кичме...).

Реализацијом поменутих активности постигли смо радну, подстицајну и пријатну атмосферу у групи, усађујући навику за прихватање телесног вежбања, равијајући моторику, подстичући дечју радозналост, а при том смо обогатили дечја искуства.

Пратећи дечји раст и развој обезбеђујемо континуитет ових активности током читаве васпитне године, а укључујемо и родитеље као партнере у образовању да исте спроводе кући.

 
албум са сликама можете погледати овде
 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране