Skip to content

Home Актуелно Baby Еxit у Новом Саду 29. мај 2010
Baby Еxit у Новом Саду 29. мај 2010 ПДФ Штампа Eл. пошта

 Поводом обележавања светског дана породице у Новом Саду, на Петроварадинској твђави 29. и 30. маја одржаће се фестивал оптимизма - Baby Exit. Наша установа по други пут учествује на овом фестивалу, на бини Ђачки оскар.

Млађа васпитна група ПУ „Лептирић“ из Лајковца већ је учествовала на музичком фестивалу у Смедереву и ове године својим музичко – сценским делом  „Лет лет Бубамаро“ освојила награду за најбољи сценски наступ. Васпитачи су: Александра Милутиновић, Јасмина Спасојевић и Драгана Марић.

Најмлађи учесници овог фестивала јесу представници Средње и Старије јаслене групе нашег вртића. 

Својом плесном формацијом, а у духу идеје која је основа овог фестивала, негујући традиционалне и породичне вредности али и дајући значај садашњим трендовима и урбаном начину живљења на специфичан начин приказаће своје виђење.

Преплитањем традиционалног, сценског приказа прошлости и динамичним и ефективним тренуцима садашњости, у целокупном перформансу уживаћете у „Лептирденсу“, деци која са пуно оптимизма стварају, костимима које су идејно осмислиле њихове васпитачице, а које су са пуно емоција направиле њихове породице. 

На крилима „Лептирденса“

планета је нама тесна...

Аутор: Јасмина Ивковић

Сарадници: Стана Миловановић

Јелена Ашковић

 

 

албум са сликама Млађе васпитне групе можете погледати овде

албум са сликама Средње и Старије јаслене групе можете погледати овде

 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране