Skip to content

Home Актуелно Све што знамо научили смо у вртићу
Све што знамо научили смо у вртићу ПДФ Штампа Eл. пошта

У сали Културног центра „Хаџи Рувим“ Лајковац у петак је одржана завршна приредба предшколаца генерације 2003. године под називом „Све што знамо научили смо у вртићу“. У више музичко-сценских тачака у којима су певале, плесале и рецитовале скоро све васпитне групе, у присуству родитеља, васпитача и грађана, приређен је занимљив програм посвећен шестогодишњацима који ће ове године кренути у школу. Присутнима су се обратили директорка Предшколске установе „Лептирић“ Мила Митровић и поредседник општине Лајковац Душан Живановић.

Предузимљива директорка Предшколске установе Мила Митровић испратила је још једну генерацију:

- Наша установа је поносна што је извела још једну генерацију предшколаца, а то је ове године 183 деце која су завршила припремни предшколски програм. Нашим предшколцима, будућим првацима, желим пуно среће у школовању – да кроз њега стекну квалитетно образовање и знање, али пре свега желим да буду здрави, срећни и задовољни, да буду добри људи.

Председник општине Лајковац Душан Живановић у кратком обраћању пожелео је предшколцима много успеха у новом школском добу, са жељом да постану успешни ученици и људи.

албум са сликама можете погледати oвде
 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране