Skip to content

Home Актуелно Хуманитарна продајна изложба
Хуманитарна продајна изложба ПДФ Штампа Eл. пошта

Предшколска установа „Лептирић“ у уторак 28. децембра од 9:30 сати, у великој сали Општине Лајковац, организује продајну изложбу новогодишњих честитки, украса и уникатних предмета корисника Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју из Лазаревца. На овај начин ПУ „Лептирић“ помаже рад Центра јер су средства од продаје намењена куповини дидактичког материјала и за трошкове социјализације корисника услуга Центра.

Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју Лазаревац је радна јединица у оквиру Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју Београд. Дневно збрињава 32 корисника различитог узраста и степена ометености, од којих је троје са територије општине Лајковац. Програми активности боравка састоје се од: васпитно-образовног рада, радно-окупационих активности, физичке рекреације, при чему је нагласак на социјализацији и осамостаљивању.

У оквиру радно-окупационих активности реализују се и креативне радионице где корисници, уз помоћ терапеута, израђују или дорађују различите предмете као што су: новогодишње честитке, украси за јелку, ускршња јаја, чаше, шоље, накит... Производи креативне радионице управо ће се наћи на продајној изложби у згради Општине Лајковац, а ПУ „Лептирић“ позива суграђане да и овога пута искажу хуманост.

албум са сликама можете погледати овде 
 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране