Skip to content

Home Актуелно „Лептирићи“се спремају за фестивале
„Лептирићи“се спремају за фестивале ПДФ Штампа Eл. пошта

11. март 2011.

 

            Предшколска установа се интензивно припрема за предстојеће пролећне манифестације на којима традиционално учествује и са којих се враћа са бројним наградама. Та признања уједно представљају и додатни императив да се задржи досадашњи рејтинг програма којима се најмлађи Лајковчани представљају широм Србије. О предстојећим наступима директорка Мила Митровић каже:

-          Средња група се припрема за Музички фестивал у Смедереву. Извешће музичко-сценско дело „Змајева игра“, настало по музици из опере „Кнез Игор“. Учествује 12 девојчица у врло необичним, атрактивним костимима које су креирале васпитачице и спремиле их у сарадњи са родитељима. То је наше седмо учешће у Смедереву, одакле смо се враћали са престижним наградама, што је додатни изазов за нас. У нашим радионицама већ се крчкају и представе за драмске фестивале у Шапцу и Смедереву, затим за „Baby exit“ и друге.

И медицинске сестре са трећом јасленом групом спремају пројекат који ће бити приказан на стручним сусретима медицинских сестара предшколских установа:

-          Прошле године смо имали пројекат „Играјмо се стопалима“, ове године је то „У свету линија, боја и облика“. Деца су користила природне материјале, у природној средини, уз учешће породице као партнера у образовању и васпитању деце. То је још један креативан и занимљив продукт настао у нашем свакодневном раду, а суштина је свакако, добит за дете – закључује Мила Митровић.

 

 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране