Skip to content

Home Актуелно „Лептирићи“ заблистали у Пожаревцу
„Лептирићи“ заблистали у Пожаревцу ПДФ Штампа Eл. пошта

У понедељак је средња васпитна група ПУ „Лептирић“ наступила на 8. Међународном фестивалу традиционалних игара и модерног плеса у Пожаревцу, који је организован поводом обележавања 100 година рада Предшколске установе „Љубица Вребалов“. Наши клинци и клинцезе били су веома запажени и освојили су две награде.

Међу 19 предшколских установа из Србије, Црне Горе и Републике Српске, најмлађи Лајковчани представили су се „Змајевом игром“, за коју су костимографију, кореографију и избор музике урадиле васпитачице Јасмина Спасојевић и Александра Милутиновић. „Змајева игра“ је освојила треће место, као и награду за најбоље костиме. Друго место заузели су Пожаревљани, а прво деца из Жагубице.

Стручни жири фестивала чинили су професори музичке културе, инструктори плеса и једно дете из вртића, што је карактеристично за овај фестивал. У ревијалном делу програма деца су уживала и дружила се са својим другарима у „Улици отвореног срца“, у градском парку у Пожаревцу. Васпитачи домаћини били су аниматори деце за то време, што је представљало додатни поклон васпитача те установе деци свога града и учесницима фестивала.

албум са сликама погледајте овде 

 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране