Skip to content

Home Актуелно “Лептирићи“ на изложби „Свет диносауруса“
“Лептирићи“ на изложби „Свет диносауруса“ ПДФ Штампа Eл. пошта

Захваљујући предузимљивости руководства и особља Предшколске установе „Лептирић“ око 250 деце из централног вртића и издвојених одељења у претходна два дана обишли су изложбу „Нектар Свет диносауруса“ у Београду, на Ушћу. Лајковачки малишани тако су искористили јединствену прилику да виде ову атрактивну изложбу, где су, осим реплика диносауруса у пуној величини, заступљене  и још неке праисторијске животиње и прачовек.

Планом и програмом рада предвиђени су излети, тако да су се у Предшколској установи одлучили за одлазак у Београд на овај несвакидашњи догађај. Јуче је посета изложби организована за стотинак деце из две старије групе, у понедељак за млађе васпитне групе и децу из свих околних села тако да је „Свет диносауруса“ видело око 250 деце.

Изложба „Нектар Свет диносауруса“ постављена је на платоу код Музеја савремене уметности на Ушћу и представља реплике диносауруса у природној величини. Ова поставка садржи 52 експоната на отвореном простору, на површини од 16.000 квадратних метара. Сваки диносаурус је реконструисан по последњим научним открићима немачког Палеонтолошког истраживачког центра, а под надзором Палеонтолошког музеја из Хановера. Изложба ће бити отворена до 1. Новембра.

албум са сликама је овде 

 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране