Skip to content

Home Актуелно „Лептирићи“ на фестивалима
„Лептирићи“ на фестивалима ПДФ Штампа Eл. пошта
На трећем "Међународном карневалу" у Параћину одржаном 20. септембра, који је ревијалног карактера, учествовала је предшколска група вртића "Лептирић" из Лајковца. Лајковачки вртић имао је 12 представника који су извели музичко-сценско дело "Четири годишња доба". На фестивалу је учествовало чак 500 деце предшколског узраста.
 
Свакако да није изостало учешће на 26. фестивалу хумора за децу у суседном Лазаревцу. "Животни пут у сребрном возу" назив је кореографије којом су се малишани представили у Лазаревцу, наступивши са маскотом вртића Медом Мишком који је промовисан 1. септембра приликом почетка нове васпитно-образовне године.
 
Малишани ПУ "Лептирић" вредно се спремају и за међународни наступ, планиран је одлазак на Фестивал музичко-сценског дечјег стварлаштва који ће бити одржан у октобру у Зворнику (Република Српска). На овој смотри ревијалног карактера учествоваће деца из Србије, Црне Горе и Републике Српске. Слави се 50 година постојања у Републици Српској. Старија васпитна група, петогодишњаци, наступиће са кореографијом "Бубамара и гости".
 
По речима директорке ПУ Миле Митровић овакви наступи су део васпитно-образовног процеса вртића "Лептирић", са циљем да се подстакне дечји развој - и креативних, али и психофизичких потенцијала деце.
 
Галерију фотографија можете погледати овде
 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране