Skip to content

Home Актуелно Општина планира раскид уговора о доградњи вртића
Општина планира раскид уговора о доградњи вртића ПДФ Штампа Eл. пошта
Општина Лајковац покренуће поступак за раскид уговора о финансирању доградње вртића "Лептирић", који је склопљен 25. маја 2010. године, одлучено је на 74. седници Општинског већа.
 
- Циљ нам је да у 2015. години закључимо нови уговор и завршимо доградњу вртића. То је један од проблема које сам затекао као председник Општине. Захваљујући оперативним сарадницима ми ћемо тај проблем решити на задовољство, пре свега, родитеља деце која похађају вртић, а затим и руководства и запослених ПУ "Лептирић", који раде одлично и стварају идеалне услове. Међутим тај монтажни део не ваља, потребно је проширење простора. Хоћемо 12 нових соба, хоћемо дупло већу кухињу, фискултурну салу, све оно што наша деца заслужују - рекао је председник Општине Живорад Бојичић.
 
Веће је на 74. седници разматрало чак осамнаест тачака дневног реда, а највећи број односио се на вртић "Лептирић". Поред усвојеног годишњег извештаја за 2013/14. и Плана рада за 2014/15. годину, Веће је донело одлуку о упису већег броја деце, које је ограничен на 25 одсто од планираног, као и радном времену вртића. 
 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране