Skip to content

Home Актуелно Дан отворених врата за предшколце
Дан отворених врата за предшколце ПДФ Штампа Eл. пошта
Дан отворених врата, односно дружење са председником општине и његовим сарадницима, традиционални је догађај који ПУ "Лептирић" организује у оквиру Дечје недеље. Ове године била су то деца са сеоског подручја - у понедељак на лепој свечаности у великој сали Градске куће били су предшколци из Врачевића, Доњег Лајковца, Боговађе, Ћелија, Непричаве, Степања, Бајевца, Словца, Ратковца, Вировца, Маркове Цркве, Придворице, Стрмова, Пепљевца и Рубрибрезе.
Предвођени директорком "Лептирића" Милом Митровић и својим васпитачима, предшколци су председнику Живораду Бојичићу показали део онога што су научили у вртићу и у првим данима предшколске припреме. Рецитовали су, глумили, играли, а затим председнику поклонили своја два цртежа, који свакако спадају у најлепше поклоне које ће први човек Лајковца изложити у свом кабинету.
Председник Бојичић је такође припремио поклоне и предшколце обрадовао разноврсним играчкама. Рекао је да му је ово једна од најлепших обавеза и најавио доградњу вртића и изградњу пливачког базена у наредном периоду, као нешто што ће веома обрадовати лајковачке малишане. 
 
Слике са посете председнику можете погледати овде
 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране