Skip to content

Home Актуелно Активнисти у дечијој недељи
Активнисти у дечијој недељи ПДФ Штампа Eл. пошта
Као и увек до сада , наш Лептирић је био врло активан у Дечијој недељи која је носила слоган "Нећу да бригам хоћу да се играм".
Недеља је почела активностима на нивоу група , упознавањем деце са правима из „Буквара дечијих права“ и развијањем креативности кроз акцију „Креда црта маштом“. 
Уторак је био дан који су обележиле посете. 
Средња група и васпитачице Мира Јовић и Мира Тодоровић посетиле су основну школу у Лајковцу , чији су чланови еколошке секције организовали пригодне активности поводом „Дана животиња“.
Деца старије васпитне групе , предвођени васпитачима Драганом и Јованком посетили су Полицијску станицу у Лајковцу , где им је одржано предавање на тему „Правила понашања у саобраћају“.
Предшколци са својим васпитачима , Милком , Споменком , Александром и Наташом су посетили нашег председника општине , г. Андрију Живковића , о чему смо већ писали на нашем сајту , и том приликом добили вредне поклоне, док су наши будући основцни председнику узвратили , мајицом са натписом „Друг није мета“ и ликовном радовима на тему „Дечија недеља“. 
Пирпремна предшколска група , деца из Словца , Маркове цркве , Ратковца , Пепељевца и Стрмова са васпитачицом Драганом Марић посетили су манастир Боговађа и градску библиотеку у Лајковцу, док су деца из Врачевића , Доњег Лајковца , Боговађе и  Ћелија предвођена васпитачицом Светланом  Пантелић посетиле основну школу у Лајковцу , где је одржан мини сајам науке.
Среда је дан који је био резервисан за музичке активности , промоција плеса у види заједничког јавног часа у организацији плесног студије „РПМ“ .
Четвртак дан креативности , како је назван у нашем вртићу , обиловао је активностима које подстичу ликовне активности , кроз разне технике сликања и са разним материјалима. Занимљиво је то , што су заједничке снаге удружили предшколци са децом из јаслица.
У петак , последњег дана Дечије недеље , организована је изложба ликовних радова као и турнир у фудбалу који је организован у спортској хали у сарадњи са Установом за спорт и омладину.
 
галерија фотографија ускоро... 
 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране