Skip to content

Home Актуелно Најава новогодишњих активности
Најава новогодишњих активности ПДФ Штампа Eл. пошта

Новогодишња атмосфера у нашем втрићу биће употпуњена великим бројем активности.
Оно што полако већ прераста у традицију јесте посета моториста из "МОТО КЛУБА ЛАЈКОВАЦ" костимирани у Деда Мразове, који ће као и претходних година поделити новогодишње пакетиће.
 
До краја године биће завршена хуманитарна акција прикупљања одеће, слаткиша,играчака и дидактичког материјала за децу емигранте који су смештени у Центру за азил у Боговађи. 
 
Очекују нас и две позоришне представе, "Новогодишња анракадабра" са Катарином Вићентијевић у главној улози и представа "Новогодишње прасе" у извођењу ПУЛС Театар из Лазаревца.
 
Осим наступа спољних сарадника , на дневним нивоима одржаваће се бројне новогодишње радионице чији ће продукти  допринети да наш вртић заблиста у пуном сјају.
 
У току су озбиљне припреме за Велики маскенбал који се одржава 4. јануара у склопу манифестације "Улица отвореног срца Лајковац 2017." ,одржава се од 3. до 5. јануара 2017.године ,под покровитељством Општине Лајковац. За три најбоље маске обезбеђене су вредне награде.
Позивамо сву децу и родитеље да се укључе у активности вртића и тако на весели начин исптратимо стару и дочекамо нову годину.

 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране