Skip to content

Home Активности Активности Најава културних и јавних манифестација
Најава културних и јавних манифестација ПДФ Штампа Eл. пошта
Последњег дана марта на Карневалу маскиране деце у Раковици наши предшколци наступиће са перформансом "Иде Миле из Лептирића"предвођени васпитачицама Споменком Миливојевић и Милком Спасић и тачком "Крчко и Крчколина" са елементима балета , предвођени васпитачицама Драганом Туфегџић и Јованком Радовановић.
Оно што посебно желимо да истакнемо је да ће наша установа бити домаћин Друге дечје олимпијаде , с обзиром да смо прошле године били победници на Првој дечјој олимпијади , која је била одржана у Мионици.Термин резервисан за ову прелепу дечју манифестацију је 24.април , а место одржавања је Спортска хала у Лајковцу. Наши гости тог дана , који су потврдили учешће су деца из Шапца , Ваљева , Малог Зворника , Коцељеве , Владимираца , Уба , Мионице , Љига и Лазаревца.Деца ће се такмичити у играма брзине, спретности , прецизности и разним моторичким вештинама које су прилагођене деци тог узраста.
У мају месецу планиран је одлазак на Ђурђевански карневал у Крагујевцу , Фестивал музичко-сценског стваралаштва у Пожаревцу(такмичарског карактера), Фестивал оптимизма посвећен Светском дану породице, такозвани Baby Exit у Новом Саду.
 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер

Врх стране