Skip to content

Home Актуелно Испраћај предшколаца 2013/2014 годиште у школу
Испраћај предшколаца 2013/2014 годиште у школу ПДФ Штампа Eл. пошта
"Вртић је створен за игру, забаву, дружење, причу...Ту се прва другарства и важна знања стичу. У вртићу се живот упознаје и воли, научено у њему помаже ти у школи"
У четвртак и петак у дворишту нашег вртића , у различитим терминима уприличено је мало славље и дружење са децом која су похађала припремно предшколски програм и од јесени постају ђаци прваци. Две групе целодневног боравка и три групе деце са терена опростили су се од својих васпитача који су им поделили уверења о завршеном припремно предшколском програму и дипломе.
Четвртак 04.06.2020. године деца из Лајковца ,Рубибрезе, Словца, Маркове Цркве, Вировца,Ратковца, Стрмова и Пепељевца са својим васпитачем Биљаном Савковић дружила су се у прелепом амбијенту Кумове воденице надомак села Маркове Цркве.
Петак 05.06.2020. године у 13h у дворишту вртића дипломе и уверења добили су и предшколци из Јабучја и на тај начин се опростили од својих васпитача Гордане Брдарић и Наташе Маринковић.
У исто време ,само у другом делу дворишта уверења и дипломе поделили су васпитачи Споменка Миливојевић и Милка Спасић својим предшколцима из целодневног боравка. 
У 16h  васпитач Јелена Жујовић поделила је дипломе и уверења својим предшколцима из Лајковца, Непричаве, Степања и Бајевца, такође у дворишту вртића.
Васпитачи Дајана Танић и Ивана Грујичић окупили су своје предшколце који су похађали целодневни боравак у дворишту вртића у 17h, у којем су припремиле и изложбу дечјих радова насталих за време вандредног стања, које су прикупиле док је трајала онлине настава. И њихови предшколци добили су увереља и дипломе.
У уторак 09.06.2020. године васпитач Светлана Пантелић поделиће уверења и дипломе својим предшколцима из Ћелија, Боговађе, Доњег Лајковца и Врачевића, такође у дворишту вртића.
Још једна генерација напустила је вртић, надамо се да ће време проведено у њему памтити заувек и да ће им све оно што су научили у вртићу, бити од велике користи када у септембру седну у ђачке клупе и постану ђаци прваци.
Срећно, драга децо! 
  
 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране