Skip to content

Home Актуелно Дан отворених врата Општине Лајковац
Дан отворених врата Општине Лајковац
четвртак, 09 октобар 2008 11:08

Општина Лајковац је у уторак приредила  „Дан отворених врата“ за предшколце вртића „Лептирић“ из Лајковца и Јабучја. Поводом Дечје недеље, Председник општине Душан Живановић организовао је пријем у свечаној Сали Градске куће.

Предшколци су председнику поклонили слику, колективни рад чланова ликовне секције. Председник се захвалио на поклону и у име општине поклонио играчке деци вртића у Лајковцу, а компјутер деци из Јабучја.

Поздрављајући малишане, Душан Живановић је нагласио да ће до краја 2008. године велика пажња бити поклањана деци. Општина ће наставити да ради на побољшању услова за рад предшколске  установе „Лептирић“ тако да ће проширењм вртића сва деца бити збринута.

Честитајући дечји празник, директорка Вртића Мила Митровић пожелела је деци много игре и дружења, а одраслима што више дружења са децом током њиховог одрастања.
У среду 8. октобра програм обележавања Дечје недеље настављен је великом журком у Дому младих и позоришном представом „Каламандарија“ у извођењу „Пулс“ театра из Лазаревца.

Ученици ОШ „Миле Дубљевић“ посетили су Градску библиотеку, а ђаци прваци на поклон добили своје прве библиотечке чланске карте.

   

 
 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране