Skip to content

Home Актуелно
Вести
Новогодишњи програм нашег вртића ПДФ Штампа Eл. пошта
И ове као и сваке претходне године у нашем вртићу организује се низ различитих новогодишњих активности:
25.12.2019.  У 10h децу наше установе обрадоваће чланови мото клуба из нашег места обучени у костиме Деда Мраза који ће свим групама донети пакетиће
26.12.2019. Чланови позоришта Пулс театра из Лазаревца извешће за децу Новогодишњу представу
27.12.2019. Свечани музички концерт за децу извешће чланице групе " Трио мис" из Ваљева
27.12.2019. Васпитачи и деца припремне предшколске групе целодневног боравка припремили су и представиће другарима своју новогодишњу представу
29.12.2019. Деца и васпитачи учествују на продајном базару "Улица отвореног срца" 
30.12.2019. Глумице Катарина Вићентијевић и Ангелина Лукић представиће се деци нашег вртића са својом новогодишњом представом 
од 23.12. до 27.12.2019. у нашој установи траје ликовни конкурс на тему " Моја мама" , на којем учествују све припремне предшколске групе, у част празника Материце . Награде за најбоље учеснике биће додељене на свечаној приредби која ће се одржати у недељу у сали Општине од 17h 
 
Радионица за децу и родитеље ПДФ Штампа Eл. пошта
У нашем вртићу дана 5.12.2019.године одржана је радионица за децу и родитеље на тему:" Кад се дечко понаша према девојци као принцези, доказује да га је одгојила краљица" у сарадњи припремно предшколских група васпитача Споменке Миливојевић, Милке Спасић које воде групу предшколаца целодневног боравка, Светлане Пантелић која ради са децом из Врачевића, Доњег Лајковца, Ћелија и Боговађе, Наташе Маринковић и Гордане Брдарић које воде групу из Јабучја. На радионици реализоване су активности у оквиру кампање " 16 дана активизма против насиља над женама и девојчицама" тј. колажни програм.Деца су рецитовала и певала на тему дечијих права,људских права,права  на различитост. Деца су извела и драмски приказ под називом " Не може мама све сама". Након драмског приказа, сва деца су имала радионицу са мамама на теме ненасиља, толеранције,разумевања, решавања конфликата мирним путем, љубави, пријатељства, другарства. Продукти настали у овој заједничкој радионици су изложени на наранџастом аутобису, који ће симболично обићи све старије и припремно предшколске групе у вртићу. За крај деца су пустиланаранџасте балоне у ваздух, симболично преносећи поруку против насиља деци у другим градовима широм света.
 
 
Лептирићи путују у Зворник ПДФ Штампа Eл. пошта
У петак 1.новембра,деца из припремно предшколске групе са својим васпитачима Споменком Миливојевић и Милком Спасић наступиће на "Фестивалу дјечјег стваралаштва" у Зворнику, у Републици Српској. Фестивал је ревијалног карактера а деца ће се представити ритмиком "Ми плешемо"коју су већ изводили на фестивалу оптимизма у Новом Саду "Baby exit". Овај фестивал се организује сваке године поводом Дана града, а осим наших малишана у Зворнику наступиће и деца из Коцељеве, Владимираца и Малог Зворника.
 
Учешће деце на Јесењем карневалу у Лазаревцу ПДФ Штампа Eл. пошта

У среду 23.октобра, деца наше Предшколске установе учествовала су на Јесењем карневалу у Лазаревцу који је организовала ПУ "Ракила Котаров Вука". Наш вртић су заједно, у оквиру једне тачке представила деца из средње васпитне групе васпитача Верице Јаковљевић и Оливере Секулић - маскирана у воћкице и деца из старије групе васпитача Александре Милутиновић и Јасмине Спасојевић-Мићић маскиране у јесење виле. Скуп деце учесника био је испред Рударске чесме, одакле је и кренула карневалска поворка. Деца су играла уз песму која симболизује јесен и извели су је на бини испред зграде општине Лазаревац уз присуство великог броја публике.

 

 
Награде на конкурсу "Здрава храна" у организацији Завода за јавно здравље Ваљево ПДФ Штампа Eл. пошта

Деца из ППГ-а нашег вртића и ове године учествовала су на ликовном конкурсу "ЗДРАВА ХРАНА" у организацији Завода за јавно здравље Ваљево. Награде су добили: Маша Милијановић-друго место у категорији предшколаца-индивидуална награда из групе васпитача Споменке Миливојевић и Милке Спасић, а од групних радова награду за друго место добила је група предшколаца са терена васпитача Биљане Савковић. Доделу награда организовао је Дом здравља у Осечини на нивоу колубарског округа. Награђена деца са васпитачима и стручним сарадником за превентивну здравствену заштиту нашег вртића Зорица Ранковић присуствоваће додели награда.

 

 
Семинар у нашој предшколској установи ПДФ Штампа Eл. пошта
У суботу 19.10.2019. године у просторијама вртића са почетком у 10h биће одржан семинар за све васпитаче, медицинске сестре-васпитаче и стручне сараднике како из наше установе тако и за госте из Лазаревца под називом "Подстицајно окружење у вртићу". Предавачи ће бити Јелена Селак, директор ПУ "Полетарац" Оџаци и педагог из исте установе Бојана Јањић-Купусинац. Тема семинара је у корак са новим основама програма које је наш вртић већ уврстио у нови акциони план, где ће акценат бити стављен на уређење простора који ће бити подстицајан на дечје окружење , боравак и учење.
 
Прослава Дана вртића ПДФ Штампа Eл. пошта

Данас су деца из свих васпитних група заједничким активностима прославила вртићев 39-и рођендан. Гост вртића био је мађионичар Оскар који је својим триковима и чаробним штапићем успео да код деце изазове одушевљење и да они поверују у његове чаробне трикове. Представа је била интерактивног типа, у неким триковима учествовала су деца и васпитачи као мађионичареви помоћници. На крају представе уз чаробне речи појавила се и рођенданска торта са свећицама. Деца су отпевала свом вртићу рођенданску песму, славље је настављено по радним собама уз торту и музику.

 

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 23

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране