Skip to content

Home Актуелно
Вести
"Лептирићи" наступили у Дому синдиката ПДФ Штампа Eл. пошта

У суботу, 19. новембра ,  деца из ПУ"Лептирић" ,која су полазници плесне школе "Ритам, покрет, музика " наступили су у препуној дворани Дома синдиката у Београду , која прима више од хиљаду посетилаца , поводом манифестације "Плешимо заједно" , уприличену поводом Светског дана детета (20.новембар) у организацији Соколског друштва из Београда.

Тим поводом , министар за рад , запошљавање , борачка и социјална питанја , г.Александар Вулин и директорка канцеларије за људска и мањинска права г-ђа СУзана Пануновић присустовали су мултимедијалној интерактивној радионици , која је била саставни део манифестације.

Опширније...
 
Наши предшколци промовисали здрав начин исхране ПДФ Штампа Eл. пошта
У уторак 24.10.2016.године , у Заводу за јавно здравље у Ваљеву наступила су деца из нашег вртића ПУ"Лептирић" Лајковац.
Наиме , поводом месеца здраве исхране наши предшколци са својим васпитачима и у пратњи сарадника за превентивну и здравствену заштиту , одиграли су тачку која промовише здрав начин живота, здраву исхрану као и значај исте , за здравље , правилан раст и развој.
Предшколци су наступили у ревијалном делу , отворивши сам догађај. 
Након сјајног наступа дегустирали су здраву храну и по завршетку активности били су гости у једној о ваљевских играоница за децу.
Опширније...
 
Активнисти у дечијој недељи ПДФ Штампа Eл. пошта
Као и увек до сада , наш Лептирић је био врло активан у Дечијој недељи која је носила слоган "Нећу да бригам хоћу да се играм".
Недеља је почела активностима на нивоу група , упознавањем деце са правима из „Буквара дечијих права“ и развијањем креативности кроз акцију „Креда црта маштом“. 
Уторак је био дан који су обележиле посете. 
Опширније...
 
Општина поделила 50 ауто-седишта за децу ПДФ Штампа Eл. пошта
Председник Општине Андрија Живковић, заменик председника Ненад Џајевић и чланови Савета за безбедност саобраћаја Предраг Мирковић и Мила Митровић уручили су јуче 50 ауто седишта за децу. Доста родитеља је довело и своје бебе и децу до три године тако да је било врло раздрагано у великој скупштинској сали, где је организована свечана подела седишта у присуству медија. Средства су издвојена по конкурсу за расподелу буџетских средстава Општине Лајковац за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима општине Лајковац за 2016. годину. Укупна вредност седишта је 500 хиљада динара.
Опширније...
 
Председник са предшколцима у Дечјој недељи ПДФ Штампа Eл. пошта

Поводом Дечје недеље , председик општине господин Андрија Живковић , огранизовао је пријем за све предшколце у великој сали Градске куће. Поред деце предшколског узраста присуствовали су и ђаци прваци основних школа са територије општине Лајковац.Председник је у необавезном разговору пожелео велики успех свој деци у даљем одрастању , у нади да ће кроз напоран рад и пуно учења остварити своје дечје снове.

Занимљив чланак на ову тему објавиле су и Праве новине.  link

Опширније...
 
Дечја недеља 03.-09. октобра ПДФ Штампа Eл. пошта
Наша установа као и сваке године узима учешће у Дечјој недељи која ове године почиње 03. октобра а завршава се 09.октобра под слоганом "Нећу да бригам , хоћу да се игра".

План богатих активности мозете погледати ОВДЕ.
 
Дечја ликовна колонија у Власотинцима ПДФ Штампа Eл. пошта

Магдалена Илић и Ђурђија Пажиновић,  које су недавно завршиле припремно- предшколски програм установе „Лептирић“, са својим васпитачицама Дајаном Танић и Биљаном Савковић учесници су Власотиначке летње креативне ликовне радионице која се одржава од 20. до 25. јуна.  Својеврсну ликовну колонију за најмлађе већ неколико година организује Предшколска установа „Милка Диманић“ из Власотинаца, са циљем истраживања деловања процеса дечјег израстања у области ликовне културе.

Ове године учествује  16 установа: Бар, Оџаци, Нови Сад, Лесковац, Медвеђа, Коцељева, Крагујевац, Власотинце, Врање, Лепосавић, Мали Зворник, Кикинда, Црна Трава, Бојник, Владимирци и Лајковац. Сваког дана су ликовне радионице, учесници су посетили Куршумлију и Пролом бању, а у четвртак ће бити постављена изложба и подељене захвалнице и уверења, с обзиром да је колонија регистрована и као стручни скуп. Поред деце ове године активни учесници радионица су  и васпитачи. У пријатној атмосфери, под стручним руководством врсног ликовног педагога Мирјане Димитријевић, биће израђена колекција ликовних радова, украсних и употребних предмета од различитих материјала.

Слике можете погледати овде

 
Још чланака...
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 5 од 20

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране