Skip to content

Home Актуелно
Вести
Лептирићи путују у Оџаке ПДФ Штампа Eл. пошта
Малишани лајковачке ПУ “Лептирић”данас путују у Оџаке, поводом дана тамошње ПУ “Полетарац”. Тим поводом, осмишљен је богат и садржајан програм под називом “Полетарци пролећу”.
Опширније...
 
Лептирићи улепшали спектакл ПДФ Штампа Eл. пошта
Плесни спектакл у Лајковцу одржан је у сјајној атмосфери и предивном амбијенту Спортске хале, а Лајковац се још једном показао у одличној улози домаћина.

Допринос таквом амбијенту дали су и предшколци Дечје установе “Лептирић”, који су извели кореографију осмишљену управо за отварање плесног спектакла у Лајковцу. На отварању плесног спектакла наступило је 155 лајковачких предшколаца, и из централног објекта и из издвојених одељења, потврдила је Мила Лончар Митровић, директорка ПУ “Лептирић”.

Опширније...
 
Друга фаза изградње новог објекта Предшколске установе ПДФ Штампа Eл. пошта

 Ових дана је започета друга фаза изградње новог објекта Предшколске установе „Лептирић“, за коју су Општина Лајковац и Министарство привреде издвојили по 18 милиона динара. Градилиште су у петак обишли председник општине Андрија Живковић и заменик председника Ненад Џајевић, са сарадницима. 

Опширније...
 
ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОВЕЋАЊУ УСЛУГА ЗА ЦЕЛОДНЕВНИ БОРАВАК ПДФ Штампа Eл. пошта

На основу решења Општинског већа општине Лајковац број 06-170/17-II од 22.12.2017.године цена за целодневни боравак детета у ПУ "Лептирић" за услуге извршене од 01.01.2018.исноси:

  • 4.536,00 динара за прво дете по рођењу 
  • 3.629,00 динара за друго дете по рођењу(уз решење општинског органа)
  • 2.268,00 динара плаћа самохрани родитељ (уз решење општинског органа)
  • III i IV дете по рођењу бесплатно (уз решење општинског органа)

 

 
Бели Марковић прославио јубилеј са најмлађим Лајковчанима ПДФ Штампа Eл. пошта
На идеју директорке Миле Митровић, у централном објекту ПУ “Лептирић”, предшколци су обележили и прославили заједно са нашим књижевником Радованом Белим Марковићем његов велики јубилеј - 70. рођендан и 50 година књижевног стваралаштва. На овај начин лајковачка ПУ “Лептирић” желела је да ода признање нашем најпознатијем суграђанину на великом доприносу развоју књижевности и културе. Уједно, за већину предшколаца била је ово јединствена прилика да се упознају са цењеним српским књижевником, а својим суграђанином.
 
Дечја недеља у вртићу ПДФ Штампа Eл. пошта

Као и сваке године у првој недељи октобра, Предшколска установа „Лептирић“ организовала је богат програм Дечје недеље. Од понедељка до петка, под слоганом „Градимо мостове међу генерацијама за радост сваког детета“, деца из лајковачког вртића имаће разноврсне активности. Већ данас спроводе акцију „Обојимо вртић у радост – креда црта маштом“, говориће и о Буквару дечјих права ,пуштати Балоне жеља.

Опширније...
 
Дечји карневал у Шапцу ПДФ Штампа Eл. пошта
На Чивијашком карневалу у Шапцу одржан је Дечји карневал ревијалног карактера,на ком су у карневалској поворци прошетали ,а затим наступили малишани из ПУ "Лептирић"из Лајковца,из васпитнегрупе коју воде васпитачице Дајана Танић и Биљана Савковић,као и васпитач-приправник Јелена Жујовић.
Са ефектним костимима ,одлицним одабиром музике и увежбаном кореографијом,малишани су  таћкомм "Baby euro song" побрали аплаузе Шапчана,давали су интервјуе за телевизије и позирали фотографима.
Ово је једна у низу креативних музичко-сцеских дела,а наши суграђани су могли овај наступ видети на завршној приредби предсколаца,као и у програму поводом Градске славе Лајковца.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 6 од 25

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране