Skip to content

Home Актуелно
Вести
Најава новогодишњих активности ПДФ Штампа Eл. пошта

Новогодишња атмосфера у нашем втрићу биће употпуњена великим бројем активности.
Оно што полако већ прераста у традицију јесте посета моториста из "МОТО КЛУБА ЛАЈКОВАЦ" костимирани у Деда Мразове, који ће као и претходних година поделити новогодишње пакетиће.
 
До краја године биће завршена хуманитарна акција прикупљања одеће, слаткиша,играчака и дидактичког материјала за децу емигранте који су смештени у Центру за азил у Боговађи. 
 
Очекују нас и две позоришне представе, "Новогодишња анракадабра" са Катарином Вићентијевић у главној улози и представа "Новогодишње прасе" у извођењу ПУЛС Театар из Лазаревца.
 
Осим наступа спољних сарадника , на дневним нивоима одржаваће се бројне новогодишње радионице чији ће продукти  допринети да наш вртић заблиста у пуном сјају.
 
У току су озбиљне припреме за Велики маскенбал који се одржава 4. јануара у склопу манифестације "Улица отвореног срца Лајковац 2017." ,одржава се од 3. до 5. јануара 2017.године ,под покровитељством Општине Лајковац. За три најбоље маске обезбеђене су вредне награде.
Позивамо сву децу и родитеље да се укључе у активности вртића и тако на весели начин исптратимо стару и дочекамо нову годину.

 
"Лептирићи" наступили у Дому синдиката ПДФ Штампа Eл. пошта

У суботу, 19. новембра ,  деца из ПУ"Лептирић" ,која су полазници плесне школе "Ритам, покрет, музика " наступили су у препуној дворани Дома синдиката у Београду , која прима више од хиљаду посетилаца , поводом манифестације "Плешимо заједно" , уприличену поводом Светског дана детета (20.новембар) у организацији Соколског друштва из Београда.

Тим поводом , министар за рад , запошљавање , борачка и социјална питанја , г.Александар Вулин и директорка канцеларије за људска и мањинска права г-ђа СУзана Пануновић присустовали су мултимедијалној интерактивној радионици , која је била саставни део манифестације.

Опширније...
 
Наши предшколци промовисали здрав начин исхране ПДФ Штампа Eл. пошта
У уторак 24.10.2016.године , у Заводу за јавно здравље у Ваљеву наступила су деца из нашег вртића ПУ"Лептирић" Лајковац.
Наиме , поводом месеца здраве исхране наши предшколци са својим васпитачима и у пратњи сарадника за превентивну и здравствену заштиту , одиграли су тачку која промовише здрав начин живота, здраву исхрану као и значај исте , за здравље , правилан раст и развој.
Предшколци су наступили у ревијалном делу , отворивши сам догађај. 
Након сјајног наступа дегустирали су здраву храну и по завршетку активности били су гости у једној о ваљевских играоница за децу.
Опширније...
 
Активнисти у дечијој недељи ПДФ Штампа Eл. пошта
Као и увек до сада , наш Лептирић је био врло активан у Дечијој недељи која је носила слоган "Нећу да бригам хоћу да се играм".
Недеља је почела активностима на нивоу група , упознавањем деце са правима из „Буквара дечијих права“ и развијањем креативности кроз акцију „Креда црта маштом“. 
Уторак је био дан који су обележиле посете. 
Опширније...
 
Општина поделила 50 ауто-седишта за децу ПДФ Штампа Eл. пошта
Председник Општине Андрија Живковић, заменик председника Ненад Џајевић и чланови Савета за безбедност саобраћаја Предраг Мирковић и Мила Митровић уручили су јуче 50 ауто седишта за децу. Доста родитеља је довело и своје бебе и децу до три године тако да је било врло раздрагано у великој скупштинској сали, где је организована свечана подела седишта у присуству медија. Средства су издвојена по конкурсу за расподелу буџетских средстава Општине Лајковац за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима општине Лајковац за 2016. годину. Укупна вредност седишта је 500 хиљада динара.
Опширније...
 
Председник са предшколцима у Дечјој недељи ПДФ Штампа Eл. пошта

Поводом Дечје недеље , председик општине господин Андрија Живковић , огранизовао је пријем за све предшколце у великој сали Градске куће. Поред деце предшколског узраста присуствовали су и ђаци прваци основних школа са територије општине Лајковац.Председник је у необавезном разговору пожелео велики успех свој деци у даљем одрастању , у нади да ће кроз напоран рад и пуно учења остварити своје дечје снове.

Занимљив чланак на ову тему објавиле су и Праве новине.  link

Опширније...
 
Дечја недеља 03.-09. октобра ПДФ Штампа Eл. пошта
Наша установа као и сваке године узима учешће у Дечјој недељи која ове године почиње 03. октобра а завршава се 09.октобра под слоганом "Нећу да бригам , хоћу да се игра".

План богатих активности мозете погледати ОВДЕ.
 
Још чланака...
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 25

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране